Andmeleht
Omadused | |
Tootja | Bosch |
Ventilaator | Ei |
Rõngakujuline küttekeha (konvektsioon) | On |
Küpsetusahju taimer | Seal on |
Mõõdud (KxLxS), cm | 45,5x59,5x54,8 cm |
Auruga keetmine | Jah |
Grill | Jah |
Teleskooprööpad | Ei |
Ahju tüüp | Elektriline multifunktsionaalne |
Isepuhastussüsteem | Puudub |
Mahutavus, l | 45 |
Õrn ukse sulgemine | Jah |
Värv | Must |
Mikrolainefunktsioon | Jah |
Võimsus | 3,65 kW |
Garantiiperiood | 24 kuud |
Komplekteeritud | Saksamaa |
Toote kategooria | Küpsetusahjud |
Ahju juhtimine | Sensoorne |
Kuidas valida sisseehitatud ahi
Köök on iga perekonna elu lahutamatu osa. Teeme seal süüa, veedame aega pere või sõpradega ning naudime erinevaid roogasid. Ahi on köögis üks olulisemaid elemente, seega loodame, et leiate siit kogu vajaliku teabe, millist mudelit vajate.
Millised on ahjud?
Kõigepealt peaksite teadma, millist ahju vajate, kui palju ruumi teil on selle jaoks ja milline disain on teie jaoks kõige sobivam.
Eraldiseisvad ahjud / pliidid. Praegu on üsna populaarne juba sisseehitatud ahjuga pliidid. Sellised seadmed on praktilised, maksavad vähe ja vastavad kõigile perenaise ootustele. Väikestes ruumides saate valida ka mikrolaineahju.
Sisseehitatud ahjud. Need ahjud on sisse ehitatud köögimööblisse - tööpinna alla (pliidiplaadiga komplektidel on ühine juhtimissüsteem) või silmade kõrgusel asuvasse kappi. Selliste ahjude jaoks on saadaval individuaalsed juhtnupud. Sisseehitatud ahjudel on veelgi rohkem eeliseid - neid saab kombineerida teiste köögiseadmetega - kohvimasinate, mikrolaineahjude, kütte- ja vaakumsahtlitega.
Mis suurusega ahju vajate?
Nagu varem mainitud, hinnake enne meelepärase mudeli valimist kodu asukohta ja mõõtke seda.
Vabalt seisvate ahjude puhul kasutatakse tavaliselt 50, 55 või 60 cm laiuseid standardeid. Kaaluge ka vajadust lisaruumi järele uue seadme ümber - seda soovitatakse paremaks õhuringluseks (umbes 5 mm).
Sisseehitatud ahjud on kappide jaoks standardse mõõtmega 60 cm, kuid nende kõrgus võib varieeruda vahemikus 45 kuni 90 sentimeetrit.
Ahju valimisel arvestage ka selle mahutavusega:
1-2 inimesele piisab täielikult 35-50 l ahjust;
3-4-liikmelisele perele võib vaja minna 40-70 l mahuga ahju;
rohkem kui 4 -liikmelise pere jaoks tuleks valida vähemalt 70 l mahutav ahi;
Gaas või elekter - millist ahju valida?
Ahjude mudelid - gaasi-, elektrilised või kombineeritud. Mis on teie jaoks parim?
Elektrilised ahjud. Nendel ahjudel oli varem üks suur puudus - nad kuumutasid aeglasemalt kui gaasiahjud. Praegu on see puudus kõrvaldatud, ahjud kuumenevad kiiresti ja neil on ka lai valik juhtimisvõimalusi. Kõige populaarsematel ahjudel on üleval ja all kütteelemendid, hea ventilatsioonisüsteem, mõnel neist on grillfunktsioon. Elektroonilistel ahjudel võib olla ka konvektsioonküttekeha, mis tähendab, et kuum õhk jaotub ahjus ühtlaselt. Kui teile meeldib küpsetisi või liha valmistada, siis see funktsioon on teile väga kasulik.
Gaasiahjud.Nendel ahjudel pole temperatuuri täpset mõõtmist ja reguleerimist, mistõttu peate toiduvalmistamisel olema ettevaatlikum. Gaasiahjud sobivad suurepäraselt neile roogadele, mis vajavad rohkem niiskust (hautised). Nende ahjude üks peamisi eeliseid on madalad kulud võrreldes elektriahjudega. Miinus - grillfunktsioonita mudelid, röstivad toitu palju halvemini kui elektriahjud.
Elektriahjude tüübid:
Traditsioonilised ahjud. Tavaliselt on sellel ülemine ja alumine kütteelement. See tähendab, et ahju töötamise ajal tõuseb kuum õhk. Moodustunud erinevaid kuumustasemeid saab kohandada erinevate küpsetiste küpsetamiseks.
Ahi ventilaatoritega. Nendel ahjudel on spetsiaalne õhuringluse süsteem, mis tagab sama temperatuuri kõigil ahju tasanditel, mis võimaldab valmistada roogasid, mis nõuavad eriti ühtlast soojuse jaotust. Selline süsteem vähendab kuumutamise ja küpsetamise aega.
Multifunktsionaalsed ahjud. Lisaks ventilatsioonisüsteemile täidavad need mudelid muid funktsioone, nagu kuumtöötlus, grillimine või sulatamine. Ahjus küpsetab toit ühtlaselt ja röstib igast küljest.
Kombineeritud auruahjud. Need on multifunktsionaalsed ahjud, mille tööpõhimõte põhineb aurul või aurul ja kuumal õhul. Nendes ahjudes küpsetatud toit jääb mahlane ja mahlane - saate kergesti valmistada krõbeda koorikuga leiba või mahlast ja krõbedat kana.
Ahju hooldus
Ahju puhtana hoidmiseks tuleb seda perioodiliselt puhastada. Enamik tootjaid on välja pakkunud viisi, kuidas ahjude puhastamisel majapidamist lihtsustada:
Keraamiline kate. Seadmete seinad on kaetud emailiga, mis takistab mustuse kogunemist. Rasva saate hõlpsalt lapi ja tavalise puhastusvahendiga eemaldada.
Katalüütiline puhastus. Kui ahi kuumutatakse temperatuurini 220 ° C, oksüdeerub seinte katalüütiline kate, nii et kõik rasvajäägid eemaldatakse.
Pürolüütiline puhastus. Ahi soojeneb temperatuurini 500 ° C. Kogu mustus ja rasv põlevad ja muutuvad tuhaks. Neid on lihtne eemaldada lihtsa lapiga.
Ahju kasulikud omadused:
Ventilaator. Ühtlane temperatuur kogu ahjus; lühendab toidu küpsetamise aega ühe kolmandiku võrra;
Kiire kuumutamise funktsioon. Vähendab ahju kuumutamisaega (soojeneb kuni 200 ° C 6 minutiga
Konvektsioonküttekeha. Temperatuur on ühtlaselt jaotunud, sobib pastaroogade jaoks. Samuti on võimalik küpsetada mitut toodet korraga, sulatada ja kuumutada tooteid.
Grillimine. Rösti toidu pinda.
Aurutamine. Tervisliku toidu austajatele - vähese rasvasisaldusega, jääb toit mahlane ja lõhnad ei segune erinevate toitude valmistamisel.
Termomeeter. Võimalus jälgida toidu temperatuuri ilma ahju ust avamata.
Taimer.Kui roog on valmis, annab ahi sellest märku.
teleskooprööpad lülituvad automaatselt välja . Raskeid pliidiplaate või potte saate ahjust hõlpsalt eemaldada
Sisevalgustus. Näete kogu küpsetamisprotsessi
kolmekordne ukseklaas. Kaitseb võimalike põletuste eest. Mitmekihiline klaas jääb jahedaks, kaitstes teie peres olevaid lapsi.
Lapselukk. Olge toiduvalmistamise ajal rahulik, lapsed ei ava ahju ust.
- - -
Jälgige Bigboxi kampaaniaid ja uudiseid sotsiaalvõrgustikes:
Facebook: Bigbox | Instagram: Bigbox
Bigbox ülevaated | Facebook: bigbox ülevaated | Google review: bigbox ülevaated
- - -