Soovite oma perele valmistada maitsvaid juurvilju, kuid ei tea kuidas seda täpselt teha. Sellisel juhul on vastuseks aurupott, milles on võimalik kiiresti ning tervislikult valmistada maitsvad juurviljad. Kuna enamik aurupotte on mitme kihiga, siis saate valida, kui kaugel aurust juurviljad on ning vastavalt soovile seda reguleerida. Oleme märganud, et aurupotid koguvad järjest rohkem populaarsust, kuna inimesed soovivad oma eluviisi muuta tervislikumaks. Tihti on levimas arusaam, et aurutatud juurviljad ei ole maitsvad ning tegemist on pigem ebameeldiva söögiga. Julgeme sellele tugevalt vastu vaielda, ning öelda, et aurupotis tehtud juurviljad on maitsvad ning, mis kõige olulisem ka teie tervisele head. Iga inimene peaks sööma vähemalt kaks peotäit juurvilju päevas. Loomulikult võib neid süüa ka toorelt, kuid osad neist on aurutatult oluliselt lihtsamini söödavad. Valikuid on palju ning soovitame kindlasti katsetada, kuidas kõige paremini juurvilju valmistada.
Nagu ka paljude teiste toodetega on väga paljude jaoks oluline välimus. Peate leidma toote, mis sobib nagu valatult teie kööki, sest tõenäoliselt see ei mahu teile sahtlisse ning hoiustate seda nähtaval kohal. Teise aspektina peab kindlasti välja tooma suuruse. Meie tootevalikust leiate väga palju erineva suurusega tooteid, ning seda peamiselt sellepärast, et soovime enda klientidele pakkuvad valikuvabadust. Miks soetada endale äärmiselt suur aurupott, kui teie igapäevane vajadus on oluliselt väiksem? Kindlasti tasub jälgida ka funktsionaalsust. Enamus soodsad aurupotid pakuvad vaid kõige põhilisemaid funktsioone ehk siis aurutamist ja toidu küpsetamist. Kui soovite aga valida erinevaid temperatuure või kuumuseid, siis tasuks pilgud pöörata pisut kallimate toodete poole.
Erinevad aurupotid on valmistatud ka erinevatest materjalidest, kui oma kuju poolest on kõik sarnased. Kõige levinumad on kahte tüüpi potid – klaasist ja metallist. Kasutusel on erinevad materjalid, millel on nii head, kui ka halvad omadused. Näiteks klaasist või tugevast plastist toodete puhul näete nii pealt, kui ka küljelt, mis teie toit teeb. Metallist aurupottide puhul näete tavaliselt vaid juurvilju ülevalt vaates. Loomulikult saate mõne kasutusega aru, kui kaua peate oma toitu küpsetama, kuid arvame, et läbipaistev toode on modernsem, ning sobib paremini köökidesse. Lõplik otsus jääb teie enda teha, ning valige kindlasti toode, mis teile endale sümpaatne tundub.
Tihti tekib inimestel küsimusi erinevate toodete kohta, ning paluvad meilt informatsiooni. Proovime vastata mõnele kõige populaarsemale küsimusele, mis meile esitatud on.
· Milline on parim aurupott?
Kuna inimeste vajadused on erinevad, siis on sellele küsimusele keeruline vastata. Küll võime öelda, et kõige kõrgem hind ei ole alati see, mis määrab aurupoti kvaliteedi ja toimivuse.
· Millise aurupoti peaksin valima?
Eelkõige tasuks jälgida aurupoti suurust ning funktsionaalsust. Kui kasutate seda igapäevaselt, siis on ilmselt mõistlik teha investeering ning soetada endale võimalikult kvaliteetne ning vastupidav aurupott.
· Miks juurvilju aurutada?
Peamiselt on see teie enda mugavuse huvides. Tegemist on alternatiiviga keetmisele. Aurutamise käigus säilitate juurviljades vajalikud vitamiinid ning mineraalid, mis on teie tervise normaalseks toimimiseks vajalikud. Tänu sellele, et inimesed hoolivad järjest rohkem oma tervisest, võime öelda, et ka aurupottide müük on oluliselt tõusnud.
· Kas klaasist või metallist aurupott?
Mõlemad tooted täidavad sama ülesannet ning valik jääb teie enda langetada. Metallist toode on tõenäoliselt vastupidavam, kuid peamiselt sõltub vastupidavus siiski sellest kuidas te seda kasutate ning hoiate.