Kvaliteetne 100% Arabica kohv Indiast. Seda kohvi kasvatatakse Karnataka osariigis ning Kerala osariigis Tellicherrys ja Malabaris. Seda kasvatatakse ka Tamil Nadu edelaosariigis Nilgirises.
Kohvi kohta
See kohv on kuulus oma ebatavalise kohvivalmistusprotsessi – "mussooni" poolest. Pärast koristamist, vihmaperioodil, jäetakse kohvioad 5 päevaks õue vihma käes niisutama. Pärast seda kuivatavad mussoontuuled kohviube veel 7 nädalat.
Maitse
Selle protsessi käigus avaldub ainult Malabar Monsooned Indieni ainulaadne sametine maitse. Väga mahe kohv, tugev konsistents ja erakordne maitse, mittehappeline, sobib ideaalselt õhtuseks espresso- või kohvikukreemiks.
Soovitused
Nii madala happesusega kohv sobib ka tundliku kõhuga inimestele.