

Kas soovite maitsta Itaalia kohvi tõelist originaalmaitset? Seejärel liigume Sitsiiliasse, kus viis aastakümmet tagasi asus Allenza kohvik, Sicani mägede südames, Mosumeli linnas. Nagu Sitsiilias sageli juhtub, on Allenza kohv pereettevõte. Selle lõi Giuseppe Allenza pärast seda, kui ta otsustas, et soovib toota erakordset kõrgeima kvaliteediga kohvi. Pärast pikki aastaid võttis isalt ettevõtte tüüri üle poeg Massim, kellega koos anti põlvest põlve edasi kohvisegu ja röstimise salasaladust.
Caffè Allenza kasutab ainult parimat ekvatoriaalvööndis kasvatatud kohvi. Sitsiilia kohvigurmaanid toidavad selle joogi traditsiooni ja pakuvad röstitud ubade segusid, mida armastatakse ja hinnatakse üle kogu maailma.
· Allenza Caffe Da Bianco – ubade segu, mis koosneb 75% Arabica ja 25% Robusta ubadest. Et Allenza kohvil oleks erakordne maitse, valiti parimad oad üle kogu maailma, näiteks: Brasiilia, Colombia, Costa Rica, Etioopia, Kongo, India, Vietnam, Uganda. See kohv on tugevalt röstitud, mistõttu sobib see suurepäraselt masinaga kasutamiseks. Saate suurepärase kreemja espresso.
· Allenza Caffe Da Nero – ubade segu, mis koosneb 75% robustast, 25% araabika ubadest. See on kohv neile, kes otsivad kanget "ärkavat" kohvi. Tugev röstimine ja selline koostis annab kohvile kreemja tekstuuri ja jätab suhu kergelt mõrkja järelmaitse. See kohv koosneb järgmistest ubadest: Brasiilia, Colombia, India, Java, Vietnam, Kongo, Uganda, Tansaania.